Žatec
Planá nad Lužnicí
Námestovo
Trenčín
Bratislava
Pápa

MIÉRT A YANFENG

A Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) a világ vezető beszállítójának számít az autó-utastér elemek gyártása területén. Jelenleg több mint 33 000 embert foglalkoztat világszerte, 20 országban. Számos autógyár részére tervez, fejleszt és gyárt utastér burkolatokat és kárpit termékeket. Együtt, előre meghatározzuk, hogy az emberek hogyan pihenjenek és töltsenek időt a járműveikben.
Kezdje el építeni a jövőjét és csatlakozzon csapatunkhoz Szlovákiában, Csehországban vagy Magyarországon.

Több információ
Career paths
Akár műszaki téren, akár a vezetés vagy menedzsment terén szeretne szakmailag előrelépni, megfelelő karrierlehetőséget kínálunk Önnek.
Comprehensive people development
Vállalatunk minden szintjén kínálunk egyéni fejlődést támogató és vezetőképző programokat. Oktató és továbbképző központjaink gondoskodnak fejlődéséről az Ön által kiválasztott munkakörben.
Integrated talent management
Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos tehetséggondozásra, a nagy potenciállal rendelkező, a kulcsfontosságú szerepet betöltő munkatársak, szakértők, illetve a vállalatvezetők új nemzedékének felismerésére. Figyelemmel kísérjük a tehetségfejlesztést, úgy coacholjuk és fejlesztjük munkatársainkat, hogy elérjék karrierbeli céljaikat. Azokat jutalmazzuk, akik teljesítik és túlszárnyalják az elvárásokat.
Empowered, team-oriented culture
Hiszünk a felelősségben, és azt valljuk, hogy a munkatársaknak joguk van arra, hogy döntéseket hozzanak és kockázatkezelést végezzenek a célok megvalósítása során.

LEGJOBB AJÁNLAT

Válasszon a legjobb három Közép-Európai állásajánlat közül és dolgozzon az autó-utastér gyártás területén.
Ha még nem talált Önnek megfelelő elérhető pozíciót, kattintson az alábbi linkre, hogy megtekinthesse a Yanfeng teljes állásajánlatainak listáját.

PTP Scanning and Processing Junior Accountant 50% US time, 1 year Contract (Ref. No.: 20211946) Slovenská republika
Bér :
Hely: Bratislava / Slovenská republika
Munkaszerződés típusa: full-time
Operátor/ka výroby v automotive | Planá nad Lužnicí Česká republika
Hely: Planá nad Lužnicí / Česká republika
Munkaszerződés típusa: Práce na plný úvazek

ÁLLÁSLEHETŐSÉG

Tartsa naprakészen állásajánlatait, és ne hagyjon ki egyetlen lehetőséget sem. Jelentkezzen be heti e-mailekbe, vagy küldjön SMS-t a legújabb állásajánlatokkal.

Ajánlatokat szeretnék kapni

Hírek

Olvassa el új rovatunkat, interjúkat érdekes emberekkel a cégen belül és egyéb híreinket.